Workshops voor groepen vanaf 10 personen

Het is ook mogelijk een workshop te boeken met je eigen groep kleiner dan 10 personen, echter geldt er dan een minimum start tarief. Voor deze groepsworkshops geld dat de kookstudio exclusief voor deze groep ter beschikking is en dat deze te boeken is op aanvraag kwa datum en tijd.

Tapas on Crusty Bread - Selection of Spanish tapas served on a sliced baguette

Ruik, voel, proef, bak, kook, eet en geniet

En doe dat vooral samen!

Koken moet leuk zijn, ontspannend en gezellig. Het moet je bewust maken van het voorrecht dat wij hebben om met mooie producten een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Graag leer ik je hoe …

Kijk hieronder naar ons aanbod, de inhoud van de menu’s zijn wisselend, verrassend en gaan met de seizoenen mee.

 

2, 3 of 4-gangen Italiaans menu

Bestaat uit een voor,- hoofdgerecht en dessert of een combinatie hiervan. Er zal een mooi traditioneel Italiaans menu gemaakt worden, waarbij dit de seizoenen zal volgen. Per seizoen zullen de recepten dan ook wisselen.

Kosten van deze workshop zijn € 52,50  € 60,00 en € 69,00 pp

Duur : 3,5 uur 

Wil je bij binnenkomst direct in Italiaanse sferen komen, boek er dan een heerlijke borrelplank bij voor € 7,50,- excl. 9% btw p.p.

De maaltijd zoals in Italië

Nog even keer terug naar dat heerlijke Italiaanse vakantie gevoel… volg dan nu de workshop “de maaltijd zoals in Italie”

Maak gezamenlijk een authentieke Italiaanse maaltijd beginnend met een “antipasti” gevolgd door een “Primi” dan een “Secondo” en een  “Dolce” en om het geheel goed af te sluiten natuurlijk een “espresso met een Grappa”

Kosten: € 62,50 pp

Duur: 3,5 uur

Begin de avond goed met een heerlijk glas Aperol Spritz bij binnenkomst voor € 6,75 excl. btw p.p.

Koken volgens de seizoenen

Zoals de titel al zegt, tijdens deze workshop maak je een 2, 3 of 4 gangen diner welke de seizoen volgt. Dit geeft een extra dimensie aan het geluk dat wij hebben met onze prachtige 4 seizoenen. Proef de Lente, de zomer, de herfst en de winter, maar het is ook nog eens veel beter voor het milieu.

Kosten van deze workshop zijn € 52,50  € 60,00 en € 69,00 pp

Duur : 3,5 uur 

Workshop Pasta's en sauzen maken

De basis van goede pasta is de wijze waarop het deeg gemaakt word, met liefde, geduld en inspanning.

Dit basis pasta deeg gaan we in deze workshop verwerken naar diverse soorten, zoals bijvoorbeeld tagliatelle, farfalle, maar ook gevulde pasta zoals pansotti. Tevens behandelen we welk type saus voor welke pasta het meest geschikt is en zullen we er ook een maken voor bij onze zelf gemaakte verse pasta. Het resultaat gaan we gezamenlijk nuttigen onder het genot van een goed glas Italiaanse wijn.

Kosten: € 49,00 pp incl. 1 glas Italiaanse huiswijn

Duur: circa 2,5 uur

Tapas workshop

Deze workshop is er in 2 varianten, een Tapas workshop voor grote groepen vanaf 14 tot 24 personen. De groep maakt dan in 2 shifts heel veel lekkere tapas klaar variërend van vis, vlees, vegetarisch tot warm en koud. Je hoeft dus niet bang te zijn wanneer je bv geen vis lust er zullen voldoende lekkere andere tapas zijn om van de te genieten.

Kosten € 60,00 pp

Voor groepen kleiner dan 14 personen hebben wij een shared dining/tapas workshop. Hierbij worden een aantal mooi opgemaakte gerechtjes gemaakt welke het formaat van een voorgerecht hebben, doordat je er meerdere maakt word het een volledige maaltijd (tapas achtig).

Kosten: € 69,00 pp incl. Aperitief

Duur: 3,5 tot 4 uur

Alle genoemde menu prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Het nuttigen van alcoholische dranken is niet inbegrepen. Karaffen kraanwater staan voor vrij gebruik op tafel.