Ga naar de inhoud

Archieven: Workshops

Pasta en saus workshop

By Irma Helfferich

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we … Continued

Cicchetti workshop

By Nick Helfferich

In Venetie zijn ze heel bekend en eet je met un’ombra. een lekker glas witte wijn. Lekker kleine belegde broodjes een beetje zoals een bruschetta maar dan net anders. Allemaal heel verschillend belegd. Ze hebben wat weg van de spaanse tapas. Tijdens deze Cicchetti workshop workshop maken we verschillende cicchetti, maar breiden we het wat … Continued

Pasta en saus workshop Mei

By Irma Helfferich

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we … Continued

Pasta en saus workshop April

By Irma Helfferich

DEZE WORKSHOP ZIT VOL !! De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta … Continued

Pasta en saus workshop Juni

By Administrator

De basis van goede pasta is de manier waarop het deeg gemaakt wordt: met liefde, geduld en inspanning. In deze workshop zullen we het basisdeeg verwerken tot diverse soorten pasta, zoals tagliatelle, farfalle en gevulde pasta’s als pansotti of ravioli. Ook bespreken we welke saus het beste bij welke pasta past, en natuurlijk maken we … Continued

Paas kookworkshop

By Administrator

VERVALT IVM TE WEINIG AANMELDINGEN Ben je er klaar voor om een ontspannen, maar heerlijke, Paasbrunch te organiseren, met een Italiaanse touch. Genieten en lekker brunchen met Pasen en breng tijd door met je familie of gezin. Daar is deze cursus voor bedoeld. Je leert klassieke Paasrecepten en je gaat naar huis met genoeg inspiratie … Continued

Cursus basis kennis wijn

By Administrator

Deze cursus basis kennis wijn heeft zowel een middag- als avond optie en biedt een combinatie van theorie en praktijk, waarbij u zich verdiept in wijnproeven, het herkennen en benoemen van smaken. Het doel is om uw persoonlijke smaakvoorkeuren te ontdekken en de redenen erachter te begrijpen. Zo staat u nooit meer twijfelend voor het … Continued

Wild kookworkshop

By Administrator

Tijdens deze cursusdag staan de diverse bereidingen van wild op het menu. Het meest duurzame product van de Veluwe. Er worden verschillende diersoorten besproken en behandeld: gevogelte, klein wild en grofwild. Er wordt ook een klein stukje theorie behandeld, waarna je ermee aan de slag gaat in de keuken. Je bereidt een 3-gangen wild menu, … Continued

Italiaanse kookworkshop

By Administrator

Onder begeleiding ga je aan de slag in de keuken om traditionele Italiaanse recepten te bereiden om deze vervolgens gezamenlijk aan tafel te nuttigen. De gerechten gaan mee met het seizoen en zijn dus wisselend. Vaak heeft het gerecht een verhaal, van herkomst, oorsprong, of soms zelfs een mythe. Hierover zal ook kort wat verteld … Continued

Maaltijd zoals in Italië

By Administrator

Bij deze workshop gaan we een maaltijd zoals in Italië bereiden, waar iedereen zich zal verheugen op de smaakvolle gerechten, geserveerd in schalen op lange gedekte tafels. We serveren een uitgebreid menu bestaande uit een antipasti, primi (voorgerecht), een secondo (hoofdgerecht) met contorni (bijgerecht) en een dolce (zoet nagerecht). Naar wens kan er afgesloten worden … Continued