Chef in keuken

Koken verbind & maakt bewust

Eten doen en moeten we allemaal, iedereen.. maar als ik het voor het kiezen heb, zie ik het liefst dat iedereen met plezier kookt, het moet ontspannend zijn, gezond en natuurlijk lekker.

In de exclusieve omgeving van Helfferich – Heteren,  zo goed als in de showroom tussen de Italiaanse exclusieve merken als Maserati & Ferrari kun jij een workshop bijwonen.

De liefde voor Italie vind je veelal terug in de menu’s die ik daarnaast ook zeker laat leiden door de seizoenen.

De keuken en de gezamenlijke maaltijd staat centraal in Italie, dit is moment dat iedereen bij elkaar komt, vrienden, familie..

 gezellig aanschuiven aan tafel.. 

quality time dus.

Workshops zijn te boeken voor groepen vanaf minimaal 10 personen.

Koken als bedrijfsuitje, teambuilding of met vrienden en familie

Niets is motiverende voor uw team dan een gezellig uitje, ervaar hoe het team in een andere setting samenwerkt. Of hoe jullie als vrienden en familie krachten bundelen en samen werken aan een goed diner. Ontdek talenten waar je het bestaan niet van wist van je collega of tante.

 

Jullie worden ontvangen, met naar keuze een glaasje bubbels, vervolgens wordt er uitgelegd wat de avond / middag zal brengen. De groep zal worden onderverdeeld in kleinere groepjes. Elk groepje bereidt een onderdeel van het menu. Ingrediënten en receptuur ligt al klaar. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag, de nodige begeleiding is aanwezig bij eventuele benodigde hulp of vragen. Uiteindelijk na goede samenwerking is het menu zo goed als klaar en gaan jullie aan tafel.

Er zijn diverse mogelijkheden qua menu, dagen en tijden mogelijk, alles op aanvraag.

Kookworkshops

2, 3 of 4 gangen seizoens workshops ; kook mee met de seizoen vanaf € 47,50

“de maaltijd zoals in Italië”; maak antipasti, primi, secondo e dolce voor € 55,-

Pasta workshop, maak 2 soorten pasta met saus voor € 39,50

Tapas workshop (speciaal geschikt voor de grotere groepen va.15-30 pers.) maak tapas menu bestaande uit minimaal 5 kleine gerechtjes € 55

Private Dining

Bent u op zoek naar de ideale omgeving voor uw privé diner? Heerlijk in een besloten gezelschap ongestoord dineren. Zoek niet langer verder maar informeer naar de mogelijkheden.

Vergaderruimte

Ook is zakelijk overleg of een vergadering in de kookstudio mogelijk. Tijdens dit overleg kunnen wij u diverse faciliteiten aanbieden zodat uw overleg prettig verloopt. Bijvoorbeeld, koffie, thee en dergelijke, een lunch buffet of zorgen voor wat hartige hapjes voor een aangenaam overleg.

Koken

27 Maart, een Eat & Greet bij Helfferich

Bent u een relatie van garage Helfferich en zien en spreken we elkaar te weinig in deze drukke tijden. Toch willen wij onze waardering graag laten blijken en nodigen wij u uit voor een ontspannen avond aan te bieden om samen gezellig bij te kletsen, te koken en te tafelen. Zin en tijd ? Meldt u (samen met uw partner) aan voor de komende

Eat & Greet op woensdag 27 Maart 18.30 uur.

Bent geïnteresseerd in onze merken en zou u graag kennis willen maken met ons bedrijf, dan is dit uw kans om kennis te maken met garage Helfferich en uw vragen en of ervaringen uit te wisselen tijdens een Italiaans getinte culinaire avond, waar u gezamenlijk een heerlijke maaltijd gaat bereiden om daarna gezellig met zijn allen te tafelen. Meldt u dan ook aan op een van de mogelijke data.

Let wel op er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 Verschillende mensen zijn u voor gegaan, Maserati rijders, leveranciers,  liefhebbers etc. U komt toch ook?