Chef in keuken

Koken verbind & maakt bewust

De afgelopen weken zijn rare tijden geweest en nog steeds is het nog niet normaal. In deze tijd heb je misschien wel extra veel aandacht gegeven aan je maaltijd en alle kookkusten uit de kast gehaald, of ben je heerlijk met de kids aan het bakken geweest. Of misschien juist precies het tegenovergestelde zijn er juist onbedoelde kilo’s bij gekomen door het thuiswerken.

Nu we weer wat meer mogen en wij de 1,5m afstand kunnen garanderen is het de kans om je kook skills verder uit te breiden, of om juist weer even op het gode spoor te komen van een gezonde maaltijd, of ben je er heleaam aan toe om er weer eens lekker tussen uit te gaan en loop je aan tegen het probleem dat restaurants vol geboekt zijn omdat er zo veel minder mensen binnen mogen.

Kijk dan of er een geschikte workshop in de agenda staat voor jou!

Deze workshop word gegeven in de exclusieve omgeving van Helfferich – Heteren,  zo goed als in de showroom tussen de Italiaanse exclusieve merken als Maserati & Ferrari kun jij nu een workshop bijwonen.

De merken en mijn liefde voor Italie vind je veelal terug in de menu’s, welke ik daarnaast ook zeker laat leiden door de seizoenen.

In Italie staat de keuken en de gezamenlijke maaltijd centraal, dit is moment dat iedereen bij elkaar komt, vrienden & familie. Koken en eten verbind en dat is nou juist wat we NU zo nodig hebben.

Dus schuif gezellig aan..

Koken als bedrijfsuitje, teambuilding of met vrienden en familie, het kan en het mag weer!

Niets is meer vanzelfsprekend en er word veel verwacht van u als werkgever, maar ook van uw personeel. Ondanks dat het een lastige tijd is blijft het belangrijk dat uw personeel gemotiveerd blijft en dat uw team goed blijft samenwerken. 

Bij een bedrijfsworkshop snijdt het mes aan 2 kanten, u geeft uw personeel een onvergetelijke middag / avond als dank voor hun inspanning tijdens de thuiswerk situatie en tegelijkertijd werkt u aan een stukje teambuilding na een lange tijd van elkaar verwijderd geweest te zijn door het thuiswerken.

U investeert dus in de toekomst en continuiteit van uw bedrijf!

Tijdens deze workshops garanderen wij u de 1,5m afstand en bij mooi weer kunnen wij gebruik maken van ons dakterras zodat we lekker buiten kunnen koken en eten.

Dit betekend dat we groepen van 10 personen binnen en tot 20 personen buiten kunnen ontvangen.

Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

IMG_0109

Kookworkshops

2, 3 of 4 gangen seizoens workshops ; kook mee met de seizoen vanaf € 47,50

“de maaltijd zoals in Italië”; maak antipasti, primi, secondo e dolce voor € 55,-

Pasta workshop, maak 2 soorten pasta met saus voor € 39,50

Tapas workshop (speciaal geschikt voor de grotere groepen va.15-30 pers.) maak tapas menu bestaande uit minimaal 5 kleine gerechtjes € 55

Private Dining, kok aan huis of vergaderen

Prive kok thuis
Zitten de restaurants vol of heeft u geen zit om de deur uit te gaan en vermijdt u graag de drukte? informeer dan naar de mogelijkheden om bij u thuis te komen koken. Van gewoon lekker, simpel met gebruik van uw eigen spullen of tot luxe uitgebreid inclusief servies etc, het kan allemaal. 

Private Dining
Wij bieden de gelegenheid om met een besloten gezelschap, met inachtneming van de RIVM richtlijnen en de 1,5m prive te dineren. Dit kan een besloten familie iets zijn maar ook uw zakelijke besprekingen die u liever niet wenst te doen in een openbare gelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden

Vergaderen
Ook kunt u bij ons vergaderen, wij verzorgen dan graag uw koffietafel en lunch, maar ook een diner ter afsluiting is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden

 

Koken

Eat & Greet bij Helfferich voorlopig uitgesteld

Speciaal voor relaties van Helfferich – Heteren organiseren wij een aantal eat & greet momenten af per jaar. Helaas vanwege de Corona hebben wij dit voorlopig niet in de agenda staan, zodra wij weer mogelijkheden hiervoor zien, berichten wij u weer met een nieuwe datum op onze site en facebook pagina. 

Zeker straks nadat wij elkaar lange tijd niet gezien en gesproken hebben, vinden wij het toch heel belangrijk om onze waardering te laten blijken en nodigen wij u uit voor een ontspannen avond aan te bieden om samen gezellig bij te kletsen, te koken en te tafelen. Meldt u (samen met uw partner) dan tzt aan voor de eerst volgende eet & greet.

 

nb Bent geïnteresseerd in onze merken en zou u graag kennis willen maken met ons bedrijf, dan is dit uw kans om kennis te maken met garage Helfferich en uw vragen en of ervaringen uit te wisselen tijdens een Italiaans getinte culinaire avond, waar u gezamenlijk een heerlijke maaltijd gaat bereiden om daarna gezellig met zijn allen te tafelen. Meldt u dan ook aan op een van de mogelijke data.

Let wel op er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 Verschillende mensen zijn u voor gegaan, Maserati rijders, leveranciers,  liefhebbers etc. U komt toch ook?