Chef in keuken

Koken

In de exclusieve omgeving tussen de Maserati ‘s, Ferrari’s en KTM X-Bows van garage Helfferich Ferrari & Maserati kun jij een workshop bijwonen.

De workshops laten u in aanraking komen met de allermooiste, meest verse en seizoens producten en laten je kennis maken met de culinaire wereld met als doel: bewustwording en plezier in het koken.

Workshops zijn te boeken voor groepen vanaf minimaal 10 personen.

Koken als bedrijfsuitje, teambuilding of met vrienden en familie

Niets is motiverende voor uw team dan een gezellig uitje, ervaar hoe het team in een andere setting samenwerkt. Of hoe jullie als vrienden en familie krachten bundelen en samen werken aan een goed diner.

Jullie worden ontvangen, met naar keuze een glaasje bubbels, vervolgens wordt er uitgelegd wat de avond / middag zal brengen. De groep zal worden onderverdeeld in kleinere groepjes. Elk groepje bereidt een onderdeel van het menu. Ingrediënten en receptuur ligt al klaar. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag, de nodige begeleiding is aanwezig bij eventuele benodigde hulp of vragen. Uiteindelijk na goede samenwerking is het menu zo goed als klaar en gaan jullie aan tafel.

Er zijn diverse mogelijkheden qua menu, dagen en tijden mogelijk, alles op aanvraag.

Kookworkshops

2, 3 of 4 gangen seizoens workshops ; kook mee met de seizoen vanaf € 47,50

“de maaltijd zoals in Italië”; maak antipasti, primi, secondo e dolce voor € 55,-

Pasta workshop, maak 2 soorten pasta met saus voor € 39,50

Tapas workshop (speciaal geschikt voor de grotere groepen va.15-30 pers.) maak tapas menu bestaande uit minimaal 5 kleine gerechtjes € 55

Private Dining

Bent u op zoek naar de ideale omgeving voor uw privé diner? Heerlijk in een besloten gezelschap ongestoord dineren. Zoek niet langer verder maar informeer naar de mogelijkheden.

Vergaderruimte

Ook is zakelijk overleg of een vergadering in de kookstudio mogelijk. Tijdens dit overleg kunnen wij u diverse faciliteiten aanbieden zodat uw overleg prettig verloopt. Bijvoorbeeld, koffie, thee en dergelijke, een lunch buffet of zorgen voor wat hartige hapjes voor een aangenaam overleg.

Koken

Eat & Greet bij Helfferich

Bent u een relatie van garage Helfferich en zien en spreken we elkaar te weinig in deze drukke tijden. Toch willen wij onze waardering graag laten blijken en nodigen wij u uit voor een ontspannen avond aan te bieden om samen gezellig bij te kletsen, te koken en te tafelen. Zin en tijd ? Meldt u (samen met uw partner) aan op een van de mogelijke data.

Bent geïnteresseerd in onze merken en zou u graag kennis willen maken met ons bedrijf, dan is dit uw kans om kennis te maken met garage Helfferich en uw vragen en of ervaringen uit te wisselen tijdens een Italiaans getinte culinaire avond, waar u gezamenlijk een heerlijke maaltijd gaat bereiden om daarna gezellig met zijn allen te tafelen. Meldt u dan ook aan op een van de mogelijke data.

Let wel op er geld een maximum aantal inschrijving per datum van 16 personen. Verschillende mensen zijn u voor gegaan, Maserati rijders, leveranciers,  liefhebbers etc. U komt toch ook?

Sluit Menu