Individuele Workshops

Het is sinds kort ook mogelijk om je individueel voor een van onze workshops in te schrijven. Selecteer eenvoudig een workshop waar u intresse in heeft en reserveer direct online!

Wild

Tijdens deze cursusdag komen de diverse bereidingen van wild aan bod. Het meest duurzame product van de Veluwe. Er worden verschillende soorten wild besproken en behandeld, gevogelte, klein wild en grofwild. Tevens een klein stukje theorie en vervolgens ga je er mee aan de slag in de keuken waar je een 3 gangen wild menu gaat bereiden wat natuurlijk vervolgens heerlijk onder het genot van een glas passende wijn gegeten gaat worden.

Minimaal aantal deelnemers: 8
Kosten: € 95,-
Datum: 24 februari
Duur: 4 uur
Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Wild
Wijnfles

Basis kennis wijn

De cursus middag/avond bestaat uit een deel theorie, maar ook natuurlijk proeven, herkennen en benoemen. Het belangrijkste is er achter te komen wat jij lekker vindt zodat je nooit meer radeloos voor een schap staat of op de kaart is een restaurant aan het kijken bent.

Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8
Inhoud: leer de basis kennis in 1 middag / avond van wijn. Wijnbouw, wijnregio’s, het lezen van het etiket, wijn kiezen, proeven en beoordelen en herkennen, ook van fouten.
Kosten: € 55 (inclusief twee proef flesjes mee naar huis).
Datum: Zondag 6 Maart

Duur: 3 uur
Tijd: 14.00 – 17.00 uur

 

Koken volgens de seizoenen "winter"

Op deze cursus dag bereid je onder begeleiding een (h)eerlijk wintermenu. De dagen zijn korter, donkerder en soms is het echt koud naar en guur. waar heb je dan zin in….

Juist ja in…   echt (h)eerlijk comfort food. 

Eten dat je opwarmt en gelukkig maakt, wat gezelligheid brengt in huis aan tafel. denk hierbij in seizoensproducten, en bereidingswijze die echt bij het seizoen “winter” passen.

 Wij proberen zoveel mogelijk lokale en biologische producten hiervoor te gebruiken. Zoals zuivel en groenten van biologische boerderij Veld & Beek en het vlees van de Landgoed Klein Mariendal.

Duur: 4 uur
Minimaal aantal deelnemers: 10

Kosten: € 75,- inclusief 2 glazen wijn

Datum: Donderdag 3 Maart 
Tijd: 16.00 – 20.00 uur

bietjes
happy easter

Pasen!

Bereidt je op tijd voor op een relaxt, maar heerlijke Paasbrunch.

Heerlijk Pasen, tijd om gezellig met je gezin of familie samen te zijn en relax te tafelen. Daar is deze cursus dag voor bedoeld. Je leert hele klassieke paas recepten en gaat naar huis met voldoende inspiratie om thuis een heerlijke relaxte paasbrunch te bereiden.

Duur :4  uur
Minimaal aantal deelnemers: 6
Kosten: € 75,- all inclusive
Datum: woensdag 2 Maart 
Tijd: 12 – 16 uur

Pizza !

Hoe maak je een echte lekkere pizza !

Natuurlijk maak je deze met de Ferrari G3 pizzaoven, deze oven is bij ons verkrijgbaar. Je kunt hier een kant en klaar bodem of reeds belegde pizza binnen 4 minuten op bakken, maar er gaat natuurlijk niets boven een zelf vers gemaakte dunne krokante Italiaanse pizza. Deze zijn zo veel lekkerder en gezonder. In 1,5 uur geven we jou de tips en tricks voor het beste resultaat.

De Optima pizza ovens zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 159,95. Bij aankoop van een Optima pizza oven ontvangt u vriendenvoucher voor een t.w.v €27,50 voor een pizza workshop. 

Duur: 1,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: 10
Kosten: € 27,50 inclusief 1 glas wijn of een biertje. 
Datum: Vrijdag 22 April 
Tijd: 17.30 – 19.00 uur

Hands taking sliced homemade pizza with cheese and bresaola, served on black plate with fresh arugula, olive oil, glass of red wine and kitchen towel over old wooden plank background. Flat lay.