Individuele Workshops

Het is sinds kort ook mogelijk om je individueel voor een van onze workshops in te schrijven. Selecteer eenvoudig een workshop waar u intresse in heeft en reserveer direct online!

Wild

Tijdens deze workshop komen de diverse bereidingen van wild aan bod. Het meest duurzame product van de Veluwe. Er worden verschillende soorten wild besproken en behandeld, gevogelte, klein wild en grofwild. Tevens een klein stukje theorie en vervolgens ga je er mee aan de slag in de keuken waar je een 3 gangen wild menu gaat bereiden wat natuurlijk vervolgens heerlijk onder het genot van een glas passende wijn gegeten gaat worden.

Duur: 4,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8
Kosten: € 95,-
Datum: Woensdag 24 November 2021
Duur: 3,5 uur
Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Wild
Wijnfles

Basis kennis wijn

De cursusavond bestaat uit een deel theorie, maar ook natuurlijk proeven, herkennen en benoemen. Het belangrijkste is er achter te komen wat jij lekker vindt zodat je nooit meer radeloos voor een schap staat of op de kaart is een restaurant aan het kijken bent.

Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 8
Inhoud: leer de basis kennis in 1 avond van wijn. Wijnbouw, wijnregio’s, het lezen van het etiket, wijn kiezen, proeven en beoordelen en herkennen, ook van fouten.
Kosten: € 55 (inclusief twee proef flesjes mee naar huis).
Datum: Dinsdag 2 November 2021 + dinsdag 7 December 2021
Duur: 3,5 uur
Tijd: 18.30 – 22.00 uur

 

Koken volgens de seizoenen HERFST!

Bereid onder begeleiding een (h)eerlijk herfstmenu. De blaadjes vallen van de bomen, de kleuren veranderen in mooi geel oranje rood en de geur buiten is onweerstaanbaar. Dit ga je terug vinden in de maaltijd die je gaat bereiden, het gebruik van alle (h)eerlijke dingen die de natuur heeft in deze tijd van het jaar. Maak kennis met vergeten groenten en natuurwijn. Wij proberen zoveel mogelijk lokale en biologische producten hiervoor te gebruiken. Zoals zuivel en groenten van biologische boerderij Veld & Beek en het vlees van de Landgoed Klein Mariendal.

Duur: 3 uur
Minimaal aantal deelnemers: 10
Kosten: € 75,- inclusief 2 glazen wijn
Datum: Donderdag 18 November 2021
Tijd: 18.30 – 22.00 uur

 

bietjes
kerst

Kerst

Bereidt je op tijd voor op een relaxt, maar heerlijke kerstdiner.

Niets is zo vervelend als tijdens het kerst diner de hele tijd in de keuken te staan terwijl jouw gasten aan tafel zitten. Tijdens deze workshop leer je veel over de juiste keuzes maken, menu opbouw, passende wijnen en time management, zodat ook jij gewoon bij je gasten aan tafel kan zitten. Jullie gaan een 5 gangen diner koken, met bij elke gang een wijnadvies.  Alle recepten mogen mee naar huis.

Duur: 6 uur
Minimaal aantal deelnemers: 6
Kosten: € 150,- all inclusive
Datum: woensdag 1 December
Tijd: 10 – 16 uur

Pizza !

Hoe maak je een echte lekkere pizza !

Natuurlijk maak je deze met de Ferrari G3 pizzaoven, deze oven is bij ons verkrijgbaar. Je kunt hier een kant en klaar bodem of reeds belegde pizza binnen 4 minuten op bakken, maar er gaat natuurlijk niets boven een zelf vers gemaakte dunne krokante Italiaanse pizza.Deze zijn zo veel lekkerder en gezonder. In 1,5 uur geven we jou de tips en trics voor het beste resultaat.

De Ferrari G3 pizza ovens zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 109,95. Bij aankoop van een G3 pizza oven ontvangt u vriendenvoucher voor een t.w.v €27,50 voor een pizza workshop. 

Duur: 1,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: 10
Kosten: € 27,50 inclusief 1 glas wijn of een biertje. 
Datum: Vrijdag 26 November 2021
Tijd: 18.30 – 20.00 uur

 

Hands taking sliced homemade pizza with cheese and bresaola, served on black plate with fresh arugula, olive oil, glass of red wine and kitchen towel over old wooden plank background. Flat lay.